U ovoj rubrici segmenti su knjige koja je izdana 2020. Nije još predstavljena, jer će to biti uz polovicu koja je nadopunjuje, a to je album MEMENTO MORI. Oboje se tiču tema, doživljajaja i predosjećaja koji okupiraju moje misli. Sagledavanje svijeta iz mnogih kutiva, no srž i okosnica je vjera. Motiv stvaranja bio je osloboditi se tereta, učiniti ono što osjećam da moram.

Uz segmente knjige, ovdje će biti i lyrics videa pjesama i razmišljanja (također iz knjige), kao i potpuno novih.

LYRICS VIDEA

* klikom na sličicu otvara se video


"ZAPISI", IZDANJE SIJEČANJ 2020.

Ovdje su segmenti knjige "ZAPISI" koja je upravo objavljena. Sastoji se od tri dijela - prvi dio čini dvanaest tekstova (razmatranja) o temama koje su najčešće okupirale moje misli; drugi dio čine pjesme; treći dio kratke misli. Nikad nisam mislio da će bilješke i crtice, koje kroz godine zapisujem, ikada biti objavljene, a još manje da će postati knjigom. Međutim, čitajući ispisane stranice, osjetio sam potrebu da to ipak učinim. Možda čak i odgovornost, više od potrebe. Nakon godinu dana sistematiziranja, dorađivanja i rada na tome, došlo je do realizacije.

To su razlaganja, pjesme i misli, pitanja na koja tražim odgovore i odgovori koje sam našao. Tu je ono s čime sam kad sam sam sa sobom i o čemu razgovaram s onima koji su mi najbliži.

 

Klikom ovdje možete pročitati isječke iz prvog dijela knjige

 

1. dio (eseji)

MISTERIJ ZLA

MOGU

EVOLUCIJA

DEGRADACIJA

NORVEŠKA

O UKUSIMA SE NE RASPRAVLJA

IZGUBLJENOM PRIJATELJU

SINTEZA

VELIKA SUBOTA (ili o magarcu)

SLOBODA

OPROSTI IM

PREOSTALI

 

 

II. dio - KNJIGA PJESAMA

Izbor stihova

- segmenti -

 

 

III. dio - KRATKE MISLI

Izbor nekih misli

- segmenti -